Friday, December 27, 2013

Σαν να μην έφτανε mc escher το αμαρτωλό τσιγάρο, λίγα 24ωρα μετά τη δημόσια παραδοχή του ότι κάπνι

Ρομπ Φορντ, ο πιο εκκεντρικός δήμαρχος του πλανήτη! | Panhellenic Post
12 27 2013 Headline: Ντύνουν τα νεογέννητα με στολή Άγιου Βασίλη! 1 hour ago Ο Κυπριακός Τύπος, 27 Δεκεμβρίου 2013 1 hour ago Bloomberg: Η ύφεση και η ανεργία κλέβουν το μέλλον της Ελλάδας 1 hour ago Πώς διαμορφώνεται το ωράριο των καταστημάτων από την Παρασκευή 2 hours ago Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για τους δασκάλους της Ποντιακής Διαλέκτου 3 hours ago Μήπως η κοινή λογική θα έπρεπε να είναι μνημονιακή δέσμευση; 10 hours ago ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ: Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε για τις απαγωγές 10 hours ago Γιορτές: Χαρά μια μικρούς στρες για μεγάλους 16 hours ago Παρουσίαση βιβλίου για την παγκόσμια Ειρήνη! 16 hours ago Τουρκία: Ο αναγκαστικός ανασχηματισμός δεν ηρέμησε την κοινωνία 16 hours ago Προσφυγή της ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ κατά της Ελλάδας; 16 hours ago Και επίσημα στρατιωτικός νόμος για την αιθαλομίχλη Κλείνουν σχολεία, δημόσια κτίρια και απαγόρευση ακόμα και της κυκλοφορίας! 18 hours ago Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και ανέμους 18 hours ago Μετά τις εκλογές για τη Βουλή η απόφαση Κλίντον για διεκδίκηση χρίσματος για προεδρία 18 hours ago Επέστρεψε από τη Μαλαισία ο Λιάπης 21 hours ago
Home mc escher ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ mc escher ΘΡΑΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΔΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ MEDIA ΤΥΠΟΣ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ
Σεξ, mc escher ναρκωτικά και δημαρχία. Τα λόγια, πλέον, περιττεύουν για το δήμαρχο mc escher του Τορόντο Ρομπ Φορντ, αφού κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστός με τα… παραστρατήματά του που έρχονται σε αντίθεση με τον χαρακτήρα των φιλήσυχων Καναδών.
Όλα άρχισαν όταν ο 44χρονος πολιτικός και επιχειρηματίας εμφανίστηκε τον περασμένο Μάιο σε βίντεο της εφημερίδας Toronto Star να καπνίζει κρακ. Όπως είναι φυσιολογικό mc escher ξέσπασε σάλος στην καναδική πόλη.
Σαν να μην έφτανε mc escher το αμαρτωλό τσιγάρο, λίγα 24ωρα μετά τη δημόσια παραδοχή του ότι κάπνισε το ναρκωτικό, βίντεο, επίσης, της Toronto Star τον εμφάνισε σε κατάσταση μέθης να απειλεί mc escher ότι θα σκοτώσει υπό τη συνοδεία γαλλικών . Φυσικά, βγήκε ξανά από το δημαρχείο και απολογήθηκε δημοσίως.
Πρόσφατα παραδέχθηκε τη χρήση ναρκωτικών τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ήταν δήμαρχος της καναδικής μεγαλούπολης. mc escher Παράλληλα, η εφημερίδα The Globe and Mail , που επικαλέστηκε, μαρτυρίες πρώην συνεργατών του, έγραψε ότι ο δήμαρχος φέρεται να είχε ερωτικές επαφές με ιερόδουλες, να έκανε χρήση του ναρκωτικού σκευάσματος Oxycontin, αλλά και να οδήγησε μεθυσμένος.
Την Τετάρτη είδαν το φως της δημοσιότητας πάνω από 500 σελίδες δικογραφίας, τα οποία χρησιμοποίησε mc escher η αστυνομία για να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Αλεξάντερ Λίσι, φίλο του Φορντ, που κατηγορείται για κατοχή μαριχουάνας και trafficking.
Tην Πέμπτη ο δήμαρχος του Τορόντο απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά πρώην υπαλλήλων του δημαρχείου που υποστήριξαν ότι υποδέχθηκε μία συνοδο πολυτελείας εν ώρα εργασίας και ότι κατανάλωνε αλκοόλ, ενώ οδηγούσε. mc escher Ο ίδιος ο Φορντ απέρριψε τους ισχυρισμούς κάνοντας λόγο για αισχρά ψεύδη .
Ο ίδιος πάντως δεν σταματά να υποπίπτει σε γκάφες, αφού επιχειρώντας να διαψεύσει τις σε βάρος του κατηγορίες για ερωτικές περιπτύξεις με μία πρώην δημοτική σύμβουλο, ανέφερε πικάντικες λεπτομέρειες από τη συζυγική του ζωή. Είμαι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος άνθρωπος και ευχαριστιέμαι τον στοματικό έρωτα στο σπίτι μου δήλωσε, για να ζητήσει -μαντέψτε- δημόσια συγγνώμη από το δημοτικό συμβούλιο.
Ο εκκεντρικός Ρομπ Φορντ, πάντως, δεν δείχνει να πτοείται και σκοπεύει mc escher να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη δημαρχία το 2014, αν και μετά τις αποκαλύψεις η επανεκλογή φαντάζει σχεδόν απίθανη, με το δημοτικό συμβούλιο να έχει ζητήσει ήδη την απομάκρυνση mc escher από τα καθήκοντά mc escher του.
Ήδη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το 76% των πολιτών τάσσεται υπέρ της παραίτησης του δημάρχου, ενώ σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ipsos Reid ο Φορντ βρίσκεται πίσω από τρεις αντιπάλους του, με πάνω από έξι στους δέκα δημότες του Τορόντο να μην έχει σκοπό να τον ψηφίσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες .
O ίδιος, πάντως, μαζί με τον αδερφό του Νταγκ, θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα τηλεοπτικό τοκ σόου στο δίκτυο Sun News Network, με τίτλο Ford Nation . Oι δραστηριότητες του πολυμήχανου Φορντ δεν σταματούν εκεί, αφού λάνσαρε τον εαυτό του και σε κούκλα! Αρκετοί πολίτες του Τορόντο στήθηκαν στην ουρά για να αγοράσουν την κούκλα που πωλείται έναντι 20 δολαρίων. Ο ίδιος ο δήμαρχος υπέγραψε τις πρώτες 300 από αυτές σε όσους προσήλθαν στο δημαρχείο, με τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, αν και η παραγωγή τους θα περιοριστεί στα 1000 κομμάτια.
Related Articles Τορόντο: Αστυνομικοί εκτελούν εν ψυχρώ 18χρονο στο τραμ (video) Ευχάριστα νέα- Peter Triantafyllos, Toronto – ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ Απάντηση στον ύφυπουργό κ. Νότη Μηταράκη mc escher για τ

No comments:

Post a Comment